Mer om oss

Luftfuktareguiden.se är din oberoende guide på nätet för att hitta den bästa luftfuktaren. Vi strävar efter att vara helt objektiva så att du kan fatta rätt beslut när du ska köpa luftfuktare.

I vårt team finns flera experter på luftfuktare. Vi har många års erfarenhet av att skapa bäst i test-guider på internet. Därför har vi en god känsla för vad du som konsument letar efter – och behöver i form av tips och råd.

Vår ambition och vår vision är att alla som letar efter de bästa luftfuktaren ska få all den information de behöver för att kunna fatta ett välavvägt beslut.

Så testar vi bästa luftfuktaren

Hur hittar man den bästa produkten? Hur gjorde vi egentligen?

Det har gjorts flertalet verkliga test av de modeller som finns på marknaden. Vad vi gjorde var att vi gick igenom alla dessa tester en och en.

Vi har lusläst varje protokoll för att utröna vilken modell som är bäst.

När vi samlat resultat från samtliga tester summerade vi allt i ett stort Excelark för att kunna filtrera bort vissa modeller som av en eller annan anledning inte matchade våra kriterier.

I princip har vi utsett den luftfuktare som är bäst i test till den som fått flest goda omdömen av flest produkttestare. I slutändan är det ofta en balansgång där vi fått väga många kriterier mot varandra.

Vi valde sedan ut att göra egna tester på de produkter som anses vara bäst i olika kategorier och skapade slutligen vår alldeles egna topplista.

Så tjänar vi pengar

Luftfuktareguiden.se är oberoende och kommer så att förbli. Men hur tjänar vi då pengar?

Svaret är att vi finansierar denna tjänst genom så kallad affiliatemarknadsföring.

Det innebär att vi får provision på eventuell försäljning som sker efter att du eller någon annan av besökarna klickat på en länk och därefter köpt en luftfuktare hos någon av återförsäljarna.

Du som handlar betalar varken mer eller mindre för din värmepump. Priset är exakt detsamma som om du hade gått direkt till någon av butikerna. Provisionen är det försäljaren som står för och den tas från deras marknadsföringsbudget. De betalar oss istället för att exempelvis annonsera på nätet eller i dagspressen.

Är vi då inte beroende av dessa samarbetspartners och därmed partiska? Nej, inte alls. För det första grundar vi våra tips på olika oberoende tester som redan gjorts. För det andra har varje återförsäljare mängder med . Det är bara upp till oss välja exakt vilken vi ska rekommendera.

Du kan alltså se det som en win-win-situation. Du får oberoende tips och recensioner från olika test. Sedan får vi en liten ersättning om du bestämmer dig och handlar.

Vår huvudexpert Karl Johansson är mycket kunnig på området och har en gedigen arbetslivserfarenhet samt utbildning.

Drift

Driften av sajten sköts av företaget Webpartners Sweden AB.

WebPartners Sweden AB – Vi driver och underhåller Beautiq.se

Gesällvägen 2

294 77 Sölvesborg

Email: kontaktaoss@webpartnerssweden.se

Org.nr: 559138-4234